Retourbeleid

Retourzendingen enterugbetalingen

Ons retourbeleid maakt deel uit van en moet worden gelezen in samenhang met onze Algemene Verkoopvoorwaarden. Erborian behoudt zich het recht voor dit beleid te wijzigen indien nodig. Laatst bijgewerkt op 08/02/2016.

Niets zo eenvoudig als ons retourbeleid.

Het is belangrijk dat u de staat van uw bestelling of artikelen controleert bij ontvangst en vóór gebruik. Als er een fout of probleem optreedt, moet u contact opnemen met onze Klantendienst zodat we de oorzaak kunnen achterhalen.

Voordat u een bestelling probeert te retourneren, moet u contact opnemen met onze Klantendienst om een retourautorisatienummer aan te vragen. Zonder dit nummer kan het moeilijk zijn om uw retourzending te verwerken en kan dit proces langer kan duren.

Uw wettelijke rechten

Ons retourbeleid heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Raadpleeg voor meer informatie over uw wettelijke rechten de website van de Britse regering: www.direct.gov.uk.

Kan ik een product retourneren?

Ons retourbeleid geeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te annuleren en retourneren. Deze periode gaat in op de dag dat u uw bestelling ontvangt. Zorg ervoor dat de artikelen die u wilt retourneren ongeopend zijn en in hun originele verpakking zitten. Ongewenste goederen moeten in een verkoopbare staat verkeren.

Als u een artikel retourneert en vervangt door een ander artikel, heeft u ook het recht om dit product binnen de 7 dagen te retourneren. Deze periode gaat in op het moment dat u uw bestelling ontvangt. De terugbetaling zal worden verwerkt als het vervangende artikel is geretourneerd.

Wat is het volgende? Lees de onderstaande stappen voor meer informatie over het retourneren van uw bestelling.

Wat moet ik doen als ik het verkeerde artikel heb ontvangen?

Wij stellen zeer hoge eisen aan het verpakken van onze bestellingen. Fouten maken is echter menselijk. Gelieve onze verontschuldigingen te aanvaarden als u een verkeerd artikel heeft ontvangen. In het kader van ons beleid van maximale klanttevredenheid, zullen wij alles in het werk stellen om het probleem zo snel en eenvoudig mogelijk op te lossen.

We bekijken elk geval afzonderlijk als we de retourzending van een product overwegen. In sommige gevallen hebben we mogelijk meer informatie nodig, bijvoorbeeld foto's, zodat we kunnen beslissen wat de beste aanpak is. Ons doel is om zo snel mogelijk de beste oplossing te bieden.

Wat moet ik doen als ik een beschadigde bestelling heb ontvangen?

Bij Erborian proberen we ervoor te zorgen dat alle bestellingen in optimale staat aankomen na verzending. Gelieve onze verontschuldigingen te aanvaarden als u een beschadigd artikel heeft ontvangen.

We vragen u de levering niet te weigeren en in plaats daarvan uw bestelling te aanvaarden en onmiddellijk contact met ons op te nemen. De weigering van een bestelling kan ertoe leiden dat het pakket met vertraging wordt geretourneerd.

U kunt contact met ons opnemen via uw online Message Center-account. Voeg eventuele foto's van het beschadigde product toe aan uw bericht. Een lid van ons team bekijkt de informatie en biedt u de best mogelijke oplossing.

Wat moet ik doen als ik een defect product heb ontvangen?

Gelieve onze verontschuldigingen te aanvaarden als u een defect product heeft ontvangen. Bij Erborian nemen we klachten over de kwaliteit van onze producten zeer ernstig. Wij zullen uw klacht onderzoeken om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Om dit te doen, moet u contact met ons opnemen via uw account in het Online Message Center. Vermeld de details van het defecte product en voeg foto's aan uw bericht toe als dit mogelijk is.

Hoe kan ik een product retourneren?

Neem contact op met onze Klantendienst om het gewenste artikel te retourneren.

Om tot een retourzending over te gaan, moet u ons het bestelnummer, het product dat u wenst te retourneren en de reden meedelen. Ons team zal u vervolgens een retournummer bezorgen en het adres waarnaar het product moet worden opgestuurd.

U moet het product goed verpakken en een kopie van het retourformulier aan het pakket toevoegen.

Vergeet het postkantoor of transportbedrijf niet om een verzendbewijs te vragen als u een product retourneert. Dit zal dienen als bewijs van verzending totdat u een omruiling of terugbetaling ontvangt. Zonder een dergelijk verzendbewijs kunnen we uw terugbetaling of omruiling niet verwerken in het geval het artikel tijdens het transport verloren gaat.

Elk defect product wordt omgeruild voor eenzelfde product en we gaan over tot de terugbetaling van uw geld op dezelfde rekening in het geval dat dit product niet op voorraad is.

Elk artikel dat u heeft aanvaard en vervolgens heeft geretourneerd, is uw verantwoordelijkheid totdat het ons magazijn bereikt. Zorg er daarom voor dat u uw artikel retourneert met een bezorgdienst die de waarde van de goederen verzekert.

Als u het geretourneerde product wilt omruilen, ontvangt u een e-mail met verzendbevestiging zodra we het product hebben verzonden.

Hoe wordt mijn retourzending verwerkt?

Alle retourzendingen worden bij ontvangst door onze retourafdeling gecontroleerd.

Retourzendingen worden over het algemeen binnen 7 werkdagen na ontvangst en niet later dan 30 dagen na ontvangst verwerkt.

Als het geretourneerde artikel moet worden terugbetaald, storten wij het bedrag terug op de rekening waarmee het artikel werd aangekocht.

Als u het geretourneerde product wilt omruilen, ontvangt u een e-mail met verzendbevestiging zodra we het product hebben verzonden.

Terugbetaling van verzendkosten

We betalen u graag de verzendkosten terug als de retourzending het gevolg is van een fout die wij hebben gemaakt. Bijvoorbeeld:

- als we het verkeerde artikel hebben opgestuurd;

- als het artikel beschadigd of defect is;

- als u na retournering van een artikel een vervangend artikel ontvangt dat u niet wenst te houden.

Wij betalen geen verzendkosten terug voor ongewenste of overbodige artikelen. U moet deze kosten zelf dragen en, nogmaals, we raden u aan gebruik te maken van een bezorgdienst die de waarde van de artikelen verzekert.

We betalen geen verzendkosten terug voor artikelen die werden geretourneerd omwille van gerapporteerde schade of defecten wanneer bij het testen van het product geen dergelijke fout wordt vastgesteld. De kosten om het artikel terug te zenden zijn afhankelijk van het artikel en worden aan u meegedeeld zodra het testproces is voltooid.

Klachten en claims

Als u niet tevreden bent over de manier waarop een retourzending of omruiling van een product werd afgehandeld, zullen we proberen dit probleem op te lossen. Neem contact op met onze Klantendienst via schrijf per post naar be.erborian.com Customer Service Department, Meridian House, Gadbrook Way, Gadbrook Park, Rudheath, Northwich, Cheshire, UK, CW9 7RA.