Ontvang tot 4 mini's​ gratis! *Uitsluitingen zijn van toepassing
Red Pepper Paste Mask - 20ml

Red Pepper Paste Mask - 20ml

Sweet Pepper Mask voor een natuurlijke glans - 20ml

EUR 16.9

€16,90

Hoeveelheid:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Beschikbaar

Gratis mini's

Krijg tot 4 mini’s! Gebruik code: MINIS

 • 2 mini's bij een besteding vanaf €39
 • 3 mini's bij een besteding vanaf €49
 • 4 mini's bij een besteding vanaf €59
Profiteren van
Gratis mini's
Krijg tot 4 mini’s! Gebruik code: MINIS

 • 2 mini's bij een besteding vanaf €39
 • 3 mini's bij een besteding vanaf €49
 • 4 mini's bij een besteding vanaf €59
Profiteren van

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.22 / 5 (9 Recensies)
 • 3 5 star reviews
 • 5 4 star reviews
 • 1 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, kunnen resultaten per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Ik vind het geweldig...

Ik vind het geweldig dat ze in reisformaat verkrijgbaar zijn, zodat je ze kunt uitproberen voor je veel geld uitgeeft. Hoewel dit een heerlijk masker is, zag ik er niet veel verschil door. De geur was heerlijk en het was ook gemakkelijk aan te brengen. Het gaf mijn huid misschien een zeer lichte gloed, maar verder zag ik niet veel verschil.

Had je iets aan deze beoordeling?

Mijn huid + niacinam...

Mijn huid + niacinamide = perfectie! Ik ben helemaal gek van dit masker en alles wat ermee te maken heeft. Het masker met rode peper bevat niacinamide, dat perfect is voor mijn huid met last van onzuiverheden. Ik vind het heerlijk hoe het masker over mijn huid glijdt en mijn huid zacht, glad en ontzwollen achterlaten. Ik breng dit masker meestal 2 tot 3 keer per week 's avonds aan, gevolgd door de gelcrème. Mijn huid straalt van binnenuit. De gelcrème en het masker werken prachtig samen. De verpakking en de kleur laten vermoeden dat het erg agressief is, maar het is zacht voor de huid.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ik vond de felle kle...

Ik vond de felle kleur van het product niet erg. Het was best grappig. Je kan het eraf wassen, maar gebruik het in elk geval niet met een wit gezichtsdoekje. Ik gaf het 4 in plaats van 5 sterren, omdat het reisformaat niet zo lang meegaat, vooral omdat de instructies aanraden om een dikke laag te gebruiken. Het voelt wel prettig aan, ruikt geweldig en maakt mijn gezicht zacht. Ik moet wel onmiddellijk erna de rode pulpgel gebruiken, omdat mijn huid smeekt om hydratatie, maar dat komt omdat ik eczeem heb.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ik heb dit masker nu...

Ik heb dit masker nu enkele keren gebruikt en ik ben er dol op. De kleur is levendig en het heeft een lichte glans als je wat product neemt, wat ik geweldig vind. Het droogt niet uit en kan gemakkelijk worden verwijderd (zonder vlekken, mocht je je hier zorgen om maken). Het geeft mijn huid een zacht, energiek en gehydrateerd gevoel. Ik vond het erg prettig om te gebruiken en het irriteerde mijn huid helemaal niet. Ik zou het zeker aanbevelen!

Had je iets aan deze beoordeling?

VOORDELEN: snel en g...

VOORDELEN: snel en gemakkelijk aan te brengen, prikt niet en droogt niet uit, ruikt aangenaam genoeg, ik hou van de lichte glans (het is subtiel!) NADELEN: Ik wil het masker niet aanbrengen, want het is felrood! Ik heb dit nu al enkele keren gebruikt en ik hou van de manier waarop het mijn huid laat aanvoelen. Het droogt mijn huid niet uit zoals sommige maskers, maar het voelt hydraterend aan en laat mijn huid stralen. Ik geniet echt van het gebruik van dit product en zou het aanraden aan anderen!

Had je iets aan deze beoordeling?

De kleur zorgt voor ...

De kleur zorgt voor een schok als je het product aanbrengt, want deze is anders dan alles wat ik ooit eerder heb gebruikt. Maar het voelde zeer kalmerend aan. Ik heb een gevoelige huid met roodheid en dit veroorzaakte geen tintelingen of een trekkerig gevoel. Ik vond dat mijn huid er mat uitzag na gebruik, wat goed is als je snel last hebt van een olieachtige huid.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ik kocht dit masker ...

Ik kocht dit masker in de lockdown en ik ben er dol op! Mijn huid voelt zachter en gladder aan na elk gebruik. Ik heb niet echt een gevoelige huid, maar er kunnen wel onzuiverheden uitbreken na het gebruik van een masker. Ik ben blij dat dit niet is gebeurd met dit masker en ik zal zeker kijken of ik het opnieuw kan kopen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Dit masker is zeer g...

Dit masker is zeer goed om de huid helderder te maken, met niacinamide als hoofdingrediënt. Het masker is gemakkelijk aan te brengen, prikt niet, droogt de huid niet uit en zorgt voor een licht iriserende glans. Een waarschuwing: het masker is zeer rood, dus was het niet af met iets waar het vlekken op kan veroorzaken!

Had je iets aan deze beoordeling?

Dit masker is geweld...

Dit masker is geweldig om de huid helderder te maken, met niacinamide als hoofdingrediënt. Het masker is gemakkelijk aan te brengen, prikt niet, droogt de huid niet uit en zorgt voor een licht iriserende glans. Een waarschuwing: het masker is zeer rood, dus veeg het niet af met iets waar het vlekken op kan veroorzaken!

Had je iets aan deze beoordeling?

Andere klanten kochten ook: