BB Cream vs CC Cream

CC CREAM VS BB CREAM: HET VERSCHIL TUSSEN BB EN CC CREAM

Ongeacht of u een natuurlijke of een verfijnde look verkiest, de beste producten voor een perfect egale teint zijn BB en CC crèmes Als tinted moisturizer zijn ze zowel een huidverzorgingsproduct als make-up en corrigeren onvolkomenheden voor een perfecte huid die klaar is voor het aanbrengen van make-up. CC cream vs BB cream wat is dat, en welke moet ik kiezen? Waarom zou u ook moeten kiezen? Wist u dat u ze ook kunt combineren? 

We vertellen u alles wat u moet weten over deze tinted moisturizer crèmes, die weldra uw nieuwe beauty favorieten zullen zijn!

CC CREAM: Voor een stralende finish!

Deze hoogtechnologische, veelzijdige formule corrigeert onvolkomenheden, egaliseert de huid en verleent een uiterst natuurlijke, stralende finish! 

De CC cream van Erborian  laat elke teint stralen door de hydraterende werking. Dit innovatieve hybride product is zowel een huidverzorgingsproduct als make-up, met een unieke, transformerende textuur... Bij contact met de huid veranderen de CC-pigmenten geleidelijk van kleur om zich aan te passen aan uw huidskleur. 

Als u huid speciale aandacht vraagt, hebben wij de juiste producten: 

- CC Red Correctis ideaal voor lichte huidtypes die de neiging hebben tot roodheid. 
- CC Dull Correctis perfect voor een doffe en vermoeide teint.

De CC Cream heeft nog een voordeel: een zonnefilter SPF 25.

Tip: Indien u een stralende finish wenst, is de CC cream van Erborian waar u naar opzoek bent!  

Voor een nog meer volmaakte finish en betere dekking kunt u de crème mengen met een kleine hoeveelheid BB Cream. 

Weet u dat we ook een CC cream voor de oogcontouren hebben? Maak kennis metCC EYE. 

HOE EN WANNEER CC CREAM GEBRUIKEN?

CC cream heeft een zachte textuur en zeer eenvoudig aan te brengen met uw vingertoppen. Was uw handen en dep uw CC Cream met uwvingertoppen op uw voorhoofd, jukbeenderen en neusbrug. Verdeel over uw gezicht om de teint te egaliseren; zo worden kleine onvolkomenheden gecorrigeerd en wordt de huid gehydrateerd. De crème egaal verdelen is van essentieel belang voor een uiterst natuurlijk eindresultaat.

Als huidverzorgende make-up is CC Cream uw dagelijkse bondgenoot: hoe vaker u de crème gebruikt, hoe beter voor uw huid. De magie voltrekt zich in slechts 3 seconden!

BB CREAM: Voor een matte, fluweelzachte, babyhuid!

BB cream wat is dat? HET Koreaanse geheim voor een perfecte huid!  

BB Cream is de ultieme formule voor een perfecte huid. De crème is een tinted moisturizer, egaliseert uw teint, camoufleert onvolkomenheden en zorgt voor een colour correcting "peachy" zachte huid.

Dit schoonheidsproduct is een slimme combinatie van zowel huidverzorging als make-up: smelt op de huid, hydrateert het gelaat en helpt de teint egaliseren en mattifiëren, voor een niet-vette, zijdezachte finish. 

Onvolkomenheden verdwijnen zichtbaar en de textuur van uw huid oogt fijner. Soepel en zijdezacht net zoals een babyhuidje.

Dat is echter niet alles! De BB Cream bevat ook een zonnefilter met SPF 20 UV bescherming. 

Tip: voor een matte, zijdezachte finish is deze BB Cream het product waar u naar op zoek bent!  


HOE EN WANNEER BB CREAM GEBRUIKEN?

Net zoals de CC Cream kunt u de BB Cream met uw vingertoppen aanbrengen op uw gelaat.

Dit is wellicht de eenvoudigste optie, vermits de crème in je huid smelt, maar het is misschien niet de beste manier om optimaal gebruik te maken van de BB Cream. Met een sponsje of een make-upblender kunt u een nog gelijkmatiger resultaat bereiken.

Dat is niet alleen hygiënischer, maar draagt ook bij tot een perfecte teint, zonder specifieke technieken te hoeven toepassen.

Verdeel uw BB Cream steeds in de richting van uw hals en haarlijn. Hoewel BB Cream een veel lichtere dekking biedt dan een fond de teint, is het belangrijk om harde lijnen te vermijden.

BB cream kan dagelijks worden gebruikt voor een opmerkelijke tijdsbesparing tijdens uw ochtendroutine! Met één handeling beschermt deze huidverzorgende make-up de huid, camoufleert onvolkomenheden en geeft een matte teint!

KAN IK CC CREAM EN BB CREAM COMBINEREN?

BB Cream of CC Cream kunnen afzonderlijk voldoende zijn, maar kunnen ook gecombineerd worden om uw teint nog mooier te perfectioneren. Als u na het aanbrengen van uw CC Cream een nog meer egale en matte finish wenst, kunt u een laagje BB Cream aanbrengen.

EN WAT ZIJN DE TINTEN?

CC Cream

Onze CC Cream is verkrijgbaar in 3 tinten: Clair, Doré en Caramel. 

De tint "Clair" is perfect voor een lichte teint met roze of beige ondertonen, terwijl de tint "Doré" ideaal is voor een licht getinte of gebruinde huid. De gebruinde huid is een goede match voor de tint Caramel. 

CC Red Correctis ideaal voor de lichte huid die de neiging heeft tot roodheid.

CC Dull Correctpast zich aan uw huidskleur aan en camoufleert onmiddellijk een doffe of vermoeide teint dankzij het colour correcting effect. 

BB Cream

De legendarische BB Cream is verkrijgbaar in 5 tinten: Clair, Nude, Doré, Caramel en Chocolat.  

Als u streeft naar een porseleinachtige teint en een zeer lichte huid hebt, is de tint Clair de juiste keuze.

De tint Nude is geschikter voor een huid met beige en roze ondertonen en voor wie een natuurlijk effect wil. 

Gebruik de tint Doré om uw licht gebruinde of matte huid te accentueren met een gezond gloed.

Onze Caramel en Chocolat tinten, de nieuwste toevoegingen aan de BB familie, zijn perfect geschikt voor de donkere of gebruinde huid! Bovendien zijn deze tinten perfect voor contouring! 

Welke kies jij?

Bekijk alles