Consejos BB Cream

BB CREAM WAT IS
DAT EN WELKE IS GESCHIKT?

Laat ons je helpen de BB Cream tint te kiezen die bij jouw huidskleur past. Het is één van de iconische producten van het merk... De Erborian BB Cream combineert de voordelen van huidverzorging met de perfecte finish van make-up. De formule camoufleert onvolmaaktheden en egaliseert de teint, terwijl de huid wordt gehydrateerd en gevoed.

Onze BB is verkrijgbaar in vijf tinten, van de lichtste tot de donkerste: Clair, Nude, Doré, Caramel en Chocolate.

VOOR EEN LICHTE HUID MET ROZE ONDERTONEN

Probeer onze BB Cream in de tint Clair! BB cream wat is dat? Onze BB Cream camoufleert instantonvolkomendheden en huidverkleuring voor een mat, onberispelijk resultaat!

VOOR EEN LICHTE TOT MEDIUM HUID MET NEUTRALE ONDERTONEN

Als je een lichte huid hebt met beige ondertonen en op zoek bent naar een natuurlijk effect, kies dan voor de tint Nude. Deze camoufleert onvolkomenheden en geeft een transparante, vlekkeloze finish.

Als je huid in de winter haar bruine kleur verliest, kun je overschakelen van de Doré-tint naar de Nude-tint.

VOOR EEN GOUDBRUINE HUID

BB  Dore is waar u naar opzoek bent! Instant uw teint egaliseren en onvolkomenheden camoufleren! Onze lichte en ademende BB Cream biedt u dekking die uw natuurlijke schoonheidaccentueert.

VOOR EEN DIEP GEKLEURDE, DONKERE HUID

Probeer onze BB Carameluit! Perfect voor wanneer u haast heeft en snel en eenvoudig een natuurlijke look en onberispelijke huid wil!

CHOCOLADE TINT

Als je een donkere huid hebt en je op zoek bent naar een natuurlijk effect, kies dan voor de Chocolat tint. 

De huid zal er helder en egaal uitzien!

Welke kies jij?

Bekijk alles