CC Cream Perfecta

DE JUISTE TINT VOOR
lUW EBORIAN CC CREAM BEPALEN?

Dit innovatieve hybride product is een perfectionerende huidcrème die uw teint egaliseert voor een stralende finish.
Breng een paar druppels aan op uw gelaat en aanschouw de magie: bij contact met uw huid veranderen de ingekapselde CC-pigmenten van kleur en passen zich aan uw huidskleur aan, voor een egale en prachtige teint. De best cc cream voor een high-definition effect!

Om perfect aan te sluiten bij uw huidskleur is onze CC Cream foundation verkrijgbaar in verschillende tinten: Clair, Doré, Caramel en de nieuwe toevoegingen, CC Red Correct en CC Dull Correct, om roodheid en dofheid te camoufleren.

HEBT U EEN LICHTE HUIDSKLEUR MET ROZE OF BEIGE ONDERTONEN?

We hebben 2 opties die geschikt zijn voor uw huidtype

Voor een lichte huid die gevoelig is voor roodheid: CC Red Correct ideaal voor wie gevoelig is voor roodheid! De ingekapselde groene kleurpigmenten veranderen van kleur bij contact met de huid om een beige tint aan te nemen. Net als een kameleon, is de crème geschikt voor vier huidtypes. De crème kan voor de standaard CC Cream op probleemzones, of als make-upbasis op het hele gelaat worden aangebracht.

Als u een lichte huidskleur zonder roodheid maar met imperfecties of ouderdomsvlekjes hebt: is CC Cream Clair geschikt voor u. Ongeacht uw huidtype, zal de CC Cream van Erborian uw teint egaliseren en verbeteren. Als uw huid snel bruint in de zon, kunt u overschakelen op de tint Doré, die perfect aansluit bij uw gebruinde huid.

HEBT U EEN LICHT GEBRUINDE HUID?

Dan hebt u 2 opties!

Perfect voor een stralende teint, is de CC Cream DORE geschikt voor de licht gebruinde huid of om ouderdomsvlekjes te egaliseren. 

Onze trouwe klanten weten dat de tint "Universelle" nu de CC Cream Doré is geworden!

Alleen de naam is veranderd. De formule van uw favoriete best CC Cream van Erborian blijft hetzelfde voor een perfect gave huid en een vlekkeloze teint, made in Korea! 

Het extraatje: als u een doffe of vermoeide teint hebt, is CC Dull Correctuw beste bondgenoot. De paarse kleurpigmenten van CC Dull Correct neutraliseren een gele ondertoon van de huid en vervagen een doffe teint. Magisch!  

BRUINE OF GEMENGDE HUID

Dan is de CC Cream met gotuola perfect voor jou! De nieuwste in de CC Cream-familie, met donkerdere geïntegreerde pigmenten, CC Cream Caramel

Breng een dunne laag aan op de huid van het gezicht om de toon te corrigeren en te egaliseren. Een stralende finish, en gezond!

Welke kies jij?

Bekijk alles